Keresés

I. SZOMBATHELYI NETWORKING KONFERENCIA

I. szombathelyi networking konferencia

A kontroll alapú vállalati kultúrák befejeződtek. A megvalósítás szabadsága lesz a fontos a jövőben, és arról beszélünk, hogy felhatalmazói vállalati kultúrában működünk.

(Moldován András)

MOLDOVÁN ANDRÁS – agrármilliárdos, az egyik Cápa*, a Mangal Ilona Sertéshizlalda és a Jack's Burger étteremlánc tulajdonosa – volt vendégelőadónk az első Szombathelyi Networking Konferencián. Előadásában arról a fajta cégkultúráról beszélt, ahol a dolgozók jól érzik magukat, ezáltal elkötelezettek maradnak munkaadójukhoz.

AVIDOR ANDRÁS – a BNI Magyarország és Szlovákia vezetője. Csapatával évente 8.000 ügyfél kiszolgálásával, több mint 50 milliárd Ft értékben generáltak üzleteket tagjaiknak. Előadásában a legkorszerűbb networking technikák tudatos alkalmazásáról beszélt.

További előadók a konferencián:

KOVÁCS ORSOLYA – a YURKOV stílustanácsadó szalon alapítója

NÉMETH ILDIKÓ és KOZMA ZOLTÁN – a Gyakorlatias Angol megálmodói és tulajdonosai

A terem tele volt Vas és Zala megyei cégvezetőkkel, de sokan érkeztek az ország távolabbi régióiból is. Az igazi konferenciahangulatot a kiállítók mellett a különleges helyszín is emelte.

Beszélgetőpartnerem Szabó Anita, a rendezvény házigazdája, a BNI Vas és Zala megyei fejlesztési igazgatója.

BNI konferencia

Milyen jelentősége van annak, hogy már Szombathelyen is rendeztek Networking Konferenciát?

Nagyon büszke vagyok arra, hogy ez egy csapat összefogásának az eredménye. Az összes BNI-tagunk itt volt a konferencián (két tagunkat kivéve, akik sajnos betegek voltak). A legtöbb kiállítónk is a tagjaink közül került ki, akiknek így erős láthatóságot tudtunk biztosítani a megyei vállalkozások körében.

Fontosnak tartom azt is, hogy a régióban építsük a BNI márkáját, hiszen annyi jó sikertörténet van tagjaink között. Kell, hogy értesüljenek a helyi cégvezetők is arról, hogy mi is az a nagypályás networking.

Hallottam hogy a szombathelyi csoportban született egy új gyártócég is.

Igen, kiváló példa a Xoda.hu, ami teljes mértékben a csapat összefogásával jött létre. De büszkék vagyunk a Gyakorlatias Angolra is, akik hihetetlen módon növekednek. Egy kis nyelvoktató vállalkozásként, az online világban több mint 30.000 fős ügyfélkört építettek fel másfél év alatt. A csoportunkon belül működő pénzügyi és építőipari stratégiai körben több mint 200 MFt-nyi üzlet jött létre a tagok között. Mindkét csoporthoz van lehetőség még csatlakozni.

A vállalkozói közösségünk nagyon vegyes szakterületű és méretű cégekből áll. Itt megkaphatja egy cégvezető azt a kapcsolati hálót, ami nem csak mély a saját szakmáján belül, hanem széleskörű,a hozzá kapcsolódó tevékenységeken keresztül.

* Az RTL Klub Cápák között című műsorának kulcsszereplője

További események:

networkingkonferencia.hu