Keresés

BNI Blog - Kinek való a networking

Kinek való a Networking? - Bni Blog, Medgyesi Zoltán

2023 I. 2023-04-18

BNI Blog - Kinek való a networkingKinek való a Networking? Gyakran találkozom azzal a kérdéssel, hogy kinek is való a networking...
Sikeres cégeknek, vagy akinek nincs elég üzlete? Nagyoknak, vagy kezdőknek? Gyártónak, vagy szolgáltatónak?
Helyi cégnek, vagy új területre lépő cégnek? Lakosságot kiszolgálónak, vagy cégeket kiszolgálónak?

Tovább
Gruber Gyorgy GRM Construction

Az Építőipari Gasztronómus - Grúber György (GRM Construction Kft, Kalberg System Kft)

2023 I. 2023-04-18

Gruber Gyorgy GRM ConstructionAki ismeri Gruber Gyurit, nem is kell neki megmagyarázni az összefüggést, de a beszélgetésből kiderül, hogy tényleg ugyanolyan szenvedéllyel áll a hobbijához, mint a munkájához, és ez az alapja az üzleti kapcsolatépítésének. Gruber Györggyel beszélgetek a GRM Construction Kft. és a Kalberg System Kft. által az építőipar kulisszatitkairól.

Tovább
Bertalan Péter Bepe Kft.

Ipari automatizálás Komplett és rugalmas megoldás bármilyen technológiai kihívásra - Bepe Kft

2023 I. 2023-04-18

Bertalan Péter Bepe Kft.Szeretné az ipari automatizálást a tervezéstől az üzembe helyezésig kiadni, határidőre elkészülni és csökkenteni a költségeket?
Olyan megbízható partnert keres, aki költséghatékony és energiatakarékos megoldásokat kínál, szakszerűen felügyeli a folyamatokat és minden esetben századmiliméter pontossággal garantálja az elvárt minőséget?

Tovább
Sarbo Gergely ledfalberles.com

Nyomot hagyunk minden rendezvényen! - www.ledfalberles.com

2023 I. 2023-04-17

Sarbo Gergely ledfalberles.comEgy esemény szervezőjeként azt szeretnénk elérni, hogy mind a hallgatóság, mind az előadók és mind a szervezők úgy menjenek haza, hogy ez nagyon ütős volt! Sok mindenen múlhat ez a siker. Az előadókon, a közönségen, helyszínen, a technikán, a stábon – és még a lap aljáig sorolhatnánk. Tapasztalatunk szerint az első benyomás mindent visz! Ha egy vendég belépve a terembe úgy érzi: megérkezett, az már fél siker.

Tovább