Keresés

B-WEST CSOPORT


B-West-Ker, B-West-Bau

A családi vállalkozásként induló B-West-Bau Kft. és B-West-Ker Kft. mára az északnyugat-magyarországi régió kiemelkedő fém tetőfedő-, és bádogos
anyagokat forgalmazó és generálkivitelező cégcsoportja.

Idén több mint 300 szakmai résztvevővel, harmadik alkalommal rendezték meg a B-west szakmai napot. Bádogosok, ácsok, tetőfedők és a szakmákhoz kapcsolódó vállalkozók, szakemberek ismerték meg az újdonságokat, kötetlenül tapasztalatokat cseréltek egymással és a kiállítókkal.

B-West-Ker, B-West-Bau

Mit jelent a B-west szakmai nap?

“Szerettünk volna egy olyan platformot, ahol a partnereinkkel kötetlenebb körülmények között találkozhatunk, beszélgethetünk, emellett hasznos információkat oszthatunk meg. Elsősorban a bádogos szakembereknek szántuk a rendezvényt, de mellettük örömmel látjuk a tetőfedő és ács mesterségek képviselőit is.

A szakmai napunkkal ugyanakkor kiemelt célunk a szakma népszerűsítése is. Sajnos nagyon kevés a bádogos, tetőfedő, ács szakma iránt érdeklődő fiatal, és ha csak 2-3 olyan gyermek van, aki idelátogat és felkeltjük az érdeklődését ezen mesterségek iránt, akkor már megérte. Ennek szellemében szerveztük meg 2021-ben az első szakmai napunkat, melyet azóta évente megismétlünk szeptember végén/október elején. Külön öröm számunkra, hogy a rendezvény kinőtte magát, és a szeptember 29-i eseményen már 312 fő vett részt. Ehhez talán az is hozzájárult, hogy idén a szakmai program mellett több szórakoztató elemmel – pl. humoristával – is kedveskedtünk vendégeinknek.”

B-West-Ker, B-West-Bau

 

Kapcsolat:

Központi telephely:
Rábatamási, Rákóczi u. 689/14 HRSZ
+36-96/282-078; info@bwestker.hu

Bádogos Áruház
Mosonmagyaróvár, Barátság utca 8
+36-30/154-3610; ovar@bwestker.hu

Webshop: shop.bwestker.hu

Generálkivitelezés: www.bwestbau.hu


 

Részlet az ÉMSZ – Épületszigetelők, Tetőfedők,
Bádogosok és Ácsok Magyarországi Szövetségének
szaklapjába készült interjúból