Tisztított, konyhakész zöldség-gyümölcs a hatékonyabb főzésért
A vendéglátós szakma egyetért abban, hogy a zamatos ételek készítése a kifogástalan alapanyaggal kezdődik. Jól tudja ezt az Öcotáj Plusz Kft. is, aki 23 éve termeli, dolgozza fel és szállítja a frissesség ízét egyenesen a konyhába.
Neurofeedback Chiptuning az AGYnak
Kertész Nikoletta Zita - a Győri Neurofeedback Központ tulajdonosa korábban multinacionális környezetben gépészmérnökként szintén ugyanebben a cipőben járt, de mégsem így jutottunk ehhez a beszélgetéshez.
Horváth Tamás - A szenvedélyem a hatékonyság
Ha tudod, hogy mit várnak el tőled, akkor el is tudod végezni a feladatot.
Ha tudtam volna kivel kell versenyeznem, el sem indulok!
Első hallásra furcsán indult Vincze Tibor klímás vállalkozói karrierje. Egy olyan projektre kellett árajánlatot adnia, aminek az anyagköltsége háromszor meghaladta az addigi éves árbevételüket. Azt tudta, hogy milyen technológiai kihívásra számíthat, ezért nekifutott a lehetőségnek. Azt azonban nem tudta, hogy kik azok a nagy piaci szereplők, akik még indultak ezen a kiíráson.