Keresés

L.L.M dr. Sléder Melinda - ügyvédnő

OROSZLÁN ÉS ANYATIGRIS EGYSZERRE! - dr. Sléder Melinda

2022 I. 2022-05-23

L.L.M dr. Sléder Melinda - ügyvédnőEgy kártérítési pert megnyerni nem könnyű feladat – de ha könnyű lenne, nem kapcsolódhatna dr. Sléder Melinda nevéhez. Ő az az ügyvédnő, aki „úgy küzd, mint egy oroszlán és egy anyatigris egyszerre". Melinda tervez, szervez, és ha kell, újratervez. Amit tudnod kell vele kapcsolatban, az az, hogy ha egy bíróságon vele találod szemben magad, akkor a legjobban teszed, ha átállsz az ő oldalára...

Tovább
Csonka Sándor - tulajdonos

A BRANDÉPÍTŐ MINŐSÉG, IGÉNYESEKNEK - decoracio.com

2022 I. 2022-05-23

Csonka Sándor - tulajdonosMi lehet az összefüggés a Schmuck Ékszer, a Thomas Breitling és egy 700 LE-s McLaren sportautó között? A válasz egyszerű: Csonka Sándor. Sándorral, a dekoracio.com brand megálmodójával és tulajdonosával arról beszélgettem, mitől lesz egy ügynökség kreatív, miből meríti az inspirációt, és hogyan kerül a tervezőasztalról az üzletek polcaira egy termék.

Tovább
Dr. Hódos Attila, Doór Zalán - X-Rock Kft. tulajdonosai

HOGYAN NE HAGYD, hogy becsapjanak, átverjenek vagy megvezessenek? - X-Rock

2022 I. 2022-05-23

Dr. Hódos Attila, Doór Zalán - X-Rock Kft. tulajdonosaiEgy hajóban ülünk, együtt evezünk, mégis süllyed a csónak... Hogy lehet ez? Van-e rá megoldás? Átvilágítás, követeléskezelés, üzleti hírszerzés, magánnyomozás; csupa olyan szó, amitől egy kicsit megrettenünk, ha a saját vállalkozásunk környezetében halljuk. Doór Zalánnal és Dr. Hódos Attilával, az X-Rock Kft. tulajdonosaival arról beszélgettem, hogyan tudják segíteni stratégiai és operatív döntésekben az ügyfeleiket.

Tovább
Eleméry Gábor - Tangens Kft. tulajdonosa

LEHET TERVEZNI HIBA NÉLKÜL? - Tangens Kft.

2022 I. 2022-05-23

Eleméry Gábor - Tangens Kft. tulajdonosaHa szükséged van egy magas színvonalú építőmérnöki szoftverre, amivel pénzt, időt és energiát tudsz megspórolni – nem beszélve a „nemszeretem feladatokról", amiket még mindig te végzel a szoftvered helyett – akkor neked is az allplan alkalmazásra van szükséged. A részleteket Eleméry Gábortól, a tangens kft. Tulajdonosától és az allplan szoftver kizárólagos magyarországi forgalmazójától tudtam meg.

Tovább