Keresés

Ipari automatizálás Komplett és rugalmas megoldás bármilyen technológiai kihívásra - Bepe Kft

 

Sarbo Gergely ledfalberles.com

Szeretné az ipari automatizálást a tervezéstől az üzembe helyezésig kiadni,  határidőre elkészülni és csökkenteni a költségeket?
Olyan megbízható partnert keres, aki költséghatékony és energiatakarékos megoldásokat kínál, szakszerűen felügyeli a folyamatokat és minden esetben századmiliméter pontossággal garantálja az elvárt minőséget?
Az ipari automatizálás terén több évtizedes tapasztalattal rendelkező BEPE 2014 Kft-nél az a küldetésünk, hogy megtaláljuk a gyors és hatékony megoldást bármilyen gyártási kihívásra.
Vegye fel velünk a kapcsolatot ma, és dolgozzuk ki együtt, hogyan valósíthatjuk meg az Ön vállalatának technológiai korszerűsítését vagy új befektetését!

Ipari automatizálás ISO 9001 Minőségirányítással

Olyan ipari automatizálási megoldásokra szakosodtunk, amelyek célja, hogy időt és pénzt takarítsanak meg Önnek. Több évtizedes, nagyiparban szerzett műszaki, termelési és szervezési ismeretekkel rendelkező vállalkozásként az ipari automatizálás szolgáltatások teljes skáláját kínáljuk:
•    Komplett ipari automatizálás a tervtől a gyártáson át a működő gépekig
•    Vállalkozások és technológiák fejlesztése
•    Mérnöki szolgáltatások
•    Gyártósorok egészen a beüzemelésig
•    Üzemfelügyelet
•    Levegőtechnológia, azaz pneumatika
•    Kereskedelmi termékek szállítása, beszerelése
•    Műszaki tanácsadás és tervezés
•    Az általunk készített rendszerek és gépek teljes körű szervizelése

Gépparkunk készít:

•    Célgépeket
•    Hegesztett szerkezeteket, nagy méretben is
•    Alkatrészeket, több évtizednyi tapasztalattal az autóiparban
•    Esztergályos munkát igénylő megrendeléseket
•    Nyersanyag forgácsolással készülő elemeket

Bertalan Péter Bepe Kft.

Komplett szolgáltatásainknak, Magyarországon egyedülálló CNC megmunkáló gépparkunknak, magasan felszerelt és az ISO 9001 minőségirányítási rendszerben működő laboratóriumunknak és kiterjedt kapcsolatrendszerünknek köszönhetően minden esetben garantáljuk az Ön igényeinek megfelelő, rugalmas és korszerű technológiai megvalósítást.

A BEPE csapatának fő irányelve: a határidő pontos betartása.

Már az ajánlatadástól és a munka első pillanatától kezdve úgy tervezünk, hogy biztosan be tudjuk tartani a vállalt határidőt. Akkor is megoldjuk a feladatot, ha rajtunk kívül álló okokból csúszás lenne. Így az esetek 99%-ában minden megrendelést pontosan határidőre teljesítünk.

Hogyan vagyunk ennyire pontosak?

•    Szervezettség: a cégvezetés nagy hangsúlyt fektet arra, hogy elegendő, egymást jól kiegészítő szakember dolgozzon a projekteken.
•    Rugalmasság: problémamegoldásra készen állunk a feladatokhoz.
•    Belső és külső kommunikáció: egyértelműen és gyorsan kommunikálunk a cégen belül és a megrendelővel is, így olajozottan haladnak a sok lépéses munkafolyamatok is.

 

Bertalan Péter Bepe Kft.

Szerviz országszerte

Teljeskörű szolgáltatásaink fontos része a szerviz, melyet előre tervezetten, rendszeres időközönként elvégzünk annak érdekében, hogy ne legyen váratlan leállás a gyárban.


Példaértékű összefogás a Győri Ipari Parkban

A BEPE csarnoka a Győri Ipari Parkban található, ami nemcsak a könnyű megközelíthetőség miatt előnyös, hanem azért is, mert az itt található 300 cég szoros együttműködésben dolgozik és segíti egymást. A kiterjedt partneri rendszerrel való együttműködés is támogat minket a rugalmas problémamegoldásban.

Hogyan segíthetünk Önnek a céljai megvalósításában?

Megértjük, hogy az Ön ideje értékes, ezért gyors elérhetőséget, rugalmas megközelítést és személyre szabott technológiai megoldásokat kínálunk, az Ön egyedi igényeinek megfelelően.
Ha a BEPE 2014 Kft. ipari automatizálás szolgáltatásait választja, biztos lehet abban, hogy gyártósorai zökkenőmentesen és hatékonyan fognak működni. Ha pedig bármilyen probléma merülne fel, csapatunk mindig rendelkezésre áll, hogy technikai segítséget és támogatást nyújtson.
Szakmai támogatásunkkal új lehetőségeket is szabadíthat fel vállalkozása számára. Tapasztalt csapatunk segíthet új ötletek kidolgozásában és a meglévő technológiák fejlesztésében, ezzel versenyelőnyhöz juttatva Önt az iparágában. Ne hagyja tehát, hogy vállalkozása lemaradjon, forradalmasítsa működését ipari automatizálási megoldásainkkal.

Kapcsolat:

BEPE 2014 Kft
Web:
https://bepe.hu/
E-mail: info@bepe.hu          
Tel.: +36 96 519 850           
Cím: 9027 Győr, Égerfa utca 2.


 

szerző
Medgyesi Zoltán